Kushineta e veshur me poliuretani

me zhvillimin e vazhdueshëm të industrisë dhe pjekurinë e transportit logjistik automatik, kushinetat e veshura me gome përdoren gjithnjë e më shumë, ka avantazhe të dukshme në uljen e zhurmës së krijuar gjatë funksionimit dhe përmirësimin e jetëgjatësisë së kushinetave.

Poliuretani (PU) është materiali më i përhapur në kushinetat e veshura, ai përmban rezistencë të lartë të vajit, rezistencë të lartë ndaj ndikimit, rezistencë ndaj temperaturës së ulët, rezistencë të lartë të ozonit, rezistencë të lartë ndaj rrezatimit, kapacitet të lartë të ngarkesës dhe veti të izolimit të nxehtësisë dhe elektricitetit.

Ato përdoren gjerësisht në disa industri instrumentesh precize, pajisje transmisioni, dyer, dritare, rrotulla harduerike, etj.

Lëvizni në krye