ZHANGZHOU RUNSTAR MANUFACTURING CO, LTD

Prodhues profesionist i kushinetave miniaturë të topave dhe kushinetave me top që nga viti 2007,
Prodhuesi i certifikuar ISO 9001:2015, produktet e bëra me porosi pranohen në Runstar.

Produktet kryesore

Të gjitha produktet tona kontrollohen rreptësisht sipas ISO9001:2015

Prodhim profesional i kushinetave.

Zhangzhou Runstar Bearings Manufacturing Co., Ltd E themeluar në vitin 2007, Zhangzhou Runstar Bearings Manufacturing Co., Ltd, është një prodhues profesionist i cili projekton dhe prodhon kushinetë topash miniaturë dhe kushineta topash shtytëse për industritë në Zhangzhou, Kinë.

Të pajisura me linjë të avancuar prodhimi dhe instrumente inspektimi, produktet tona kryesore janë kushinetë topash në miniaturë, kushinetë topi me brazdë të thellë, kushinetë topash prej çeliku inox, kushinetë topash me fllanxha, kushinetë topi me unazë të brendshme të zgjatur dhe kushinetë topash me shtytje, të gjitha produktet tona kontrollohen rreptësisht sipas ISO9001: 2015 dhe standardin tonë kombëtar GB/T 307.1, ne gjithashtu projektojmë dhe prodhojmë produkte të personalizuara për aplikim të veçantë.

Lëvizni në krye