магнетни потисни лежишта 51210

Побарајте формулар за понуда
Сите информации што ќе ги пополните ќе се користат само за одговор на вашата е-пошта и ќе бидат строго доверливи.
Број на дел 51210
Тип на лежиште ТОПКА
Структура ТРУСТ ТОПКА
Насока на вчитување АКСИЈАЛНО
Тип на тркачка патека жлеб тркачка патека
дијаграм на дупка на мијалник на вратило (г) 50 мм
Надворешен дијаметар на мијалник на куќиштето (D) 78 мм
големина на отворот на мијалник на куќиштето (d1) 52 мм
Надворешен дијаметар на мијалник на вратило (D1) 78 мм
дебелина (H) 22 мм
радиус 1мм
материјал за подлошки Хромиран челик 52100 (Gcr15)
материјал од кафез бронза или нерѓосувачки челик
материјал за топка Хромиран челик 52100 (Gcr15)
Одделение ABEC-1 (достапно повисоко одделение)
Расчистување C0 (достапна е друга дозвола)
ГОЛЕМИНА НА ТОПКАТА (мм)
ТОПКА КОЛ
подмачкување маст (достапно масло)
Температурен опсег -30℃~130℃
тежина (g) 370
ISO9001:2015 ПОМИНА
ПОСТИГНЕТЕ ПОМИНА
ROHS ПОМИНА
Оценка за динамичко оптоварување (Cr) 48,5 KN
Оцена на статичко оптоварување (Cor) 112 KN
Ограничете ја брзината (вртежи во минута) за лежиште со маснотии 2000 година
Ограничете ја брзината (вртежи во минута) за лежиште со масло 3200
magnetic thrust bearings 51210 d

пријателски потсетник

Тежината на единицата е 0,37 KG по парче, затоа ве молиме разгледајте го соодветниот начин на испорака пред нарачката.

 

ЗАМЕНА НА ЛЕЖЕЊЕ

РАНСТАР NMB NTN ADR GRW ЕЗО ТИМКЕН
51210
Скролувајте до врвот